joi, 22 martie 2012

Primele comenzi pentru Ford B-Max "de Craiova" se pot face de astăzi. Cât costă şi când se livrează primele maşini

Primul Ford fabricat exclusiv la Craiova, automobilul de familie B-Max, poate fi comandat de astăzi în reţeaua de dealeri de pe piaţa locală, la mai bine de patru ani de când constructorul american a preluat uzina din România, dar maşina va fi disponibilă pentru drive-test doar de la vară.
Primele comenzi pentru Ford B-Max "de Craiova" se pot face de astăzi. Vedeţi aici cât costă şi când se fac primele livrări 

Raportat la concurenţii direcţi, B-Max va fi în România mai ieftin decât Opel Meriva, care pleacă de la 14.170 de euro, dar mai scump decât un Citroën C3 Picasso, care costă de la 12.750 de euro.

Pentru versiunea de top nu există până acum nicio estimare, dar în Franţa sau Germania modelul cu motor diesel de 95 CP şi echipare de top ajunge la peste 22.000 de euro, ceea ce îl va face şi cea mai scumpă maşină fabricată în România, depăşind Dacia Duster.

Primele maşini vor ajunge în showroomuri de-abia în iulie, în timp ce livrările către clienţi ar putea începe din septembrie.

B-Max costă de la 13.500 de euro, iar primele maşini vor fi livrate în septembrie
Cum arată interiorul Ford B-Max, monovolumul produs de americani la Craiova - GALERIE FOTO
Americanii vor să livreze în a doua jumătate a anului peste 500 de unităţi din noul B-Max, potrivit declaraţiilor lui Henrik Nenzen, directorul general al Ford România, adică de aproape 10 ori mai mult decât vânzările pe întreg 2011 ale lui C3 Picasso şi de peste cinci ori faţă de cele ale Meriva.

sursa: zf.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza..