joi, 2 februarie 2012

Bistrita: Anul acesta, Serbarile Zapezii se tin in Wonderland!

Primarul Ovidiu Cretu a decis in urma cu putin timp ca anul acesta Serbarile Zapezii se vor tine in Wonderland! Daca pana acum aceasta bistritenii ieseau pe Dealul Budacului pentru Serbarile Zapezii, in acest an locatia s-a mutat direct in Wonderland.
sursa foto: bistrita24.ro
Serbarile Zapezii vor avea loc in zona unde se va construi complexul Wonderland! Daca vremea va tine cu amatorii de sporturi de iarna si cu cei care iubesc zapada, bistritenii s-ar putea bucura si in acest an de Serbarile Zapezii.Evenimentul este programat sa aiba loc week-end-ul viitor, adica in perioada 11-12 februarie, insa nu in vechea locatie cu care ne-am obisnuit, ci in zona unde urmeaza sa fie construit complexul sportiv Wonderland.

Conform traditiei, manifestarile prilejuite cu aceasta ocazie aveau loc pe Dealul Budacului insa, in urma cu putin timp, primarul Ovidiu Cretu a decis ca anul acesta Serbarile se muta in Tinutul Minunilor existent doar ca proiect pe hartie.
 
Pentru Serbarile Zapezii de anul trecut, municipalitatea a alocat un buget de 3000 de lei. Suma “rezervata” anul acesta pentru eveniment va fi stabilita in cadrul sedintei de maine a Consiliului Local Bistrita.

Bistritenii se vor putea da cu sania, cu sacul sau chiar cu schiurile in cadrul unei manifestari traditionale care are loc in fiecare an, atunci cand permite vremea.

Cei pusi pe distractie vor putea participa la concursuri si jocuri in aer liber si vor putea manca mici si bea vin fiert sau ceai cald de la tarabele comerciantilor. Bistritenii dornici de petrecere printre zapezi vor beneficia de transport gratuit.
sursa foto: citynews.ro
"Daca vremea va permite vom organiza Serbarile Zapezii. Acestea au loc de obicei in luna februarie, acum ca a nins speram ca zapada sa ramana consistenta si atunci vom organiza o noua editie a Serbarilor Zapezii in perioada 11-12 februarie. Ca o noutate, acestea vor avea loc in zona in care se va construi complexul sportiv Wonderland”, a declarat Mihai Rusti, purtatorul de cuvant al Primariei Bistrita.

UPDATE

Serbarile Zapezii se vor tine anul acesta in Wonderland, dar este posibil ca data la care acestea vor avea loc sa fie schimbata.

sursa: bistriteanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza..