miercuri, 26 martie 2014

6.000 de puieți de arbori vor fi plantați în pădurea Hoia din Cluj: „Transilvania trebuie reîmpădurită!” | Citynews Cluj

Asociaţia CERT-Transilvania, Detaşamentul de Intervenţie în Caz de Dezastre, organizează o nouă acțiune de împădurire. Cea de a doua ediţie a acţiunii locale de împădurire va avea loc sâmbătă, 29 martie, în zona Pădurii Hoia, aflată în apropierea oraşului Cluj-Napoca, cu sprijinul Ocolului Silvic Cluj şi al autorităţilor locale. Suprafața care urmează să fie împădurită este de 1,2 hechtare şi un număr de 6.000 de puieţi de arbuşti.

Cei 150 de voluntari ai Asociaţiei CERT-Transilvania şi-au ascuţit cazmalele, şi-au suflecat mânecile şi sunt pregătiţi să tragă un nou semnal de alarmă asupra faptului că fiecare culme de deal din Transilvania trebuie reîmpădurită.

„Ne-am propus realizarea pe termen lung a unei campanii de conştientizare şi responsabilizare a comunităţii cu privire la importanţa revitalizării pădurilor, iar acţiunea din 29 martie 2014, marchează o nouă bătălie pe care sperăm să o câştigăm cu sprijinul celor care ni se vor alătura, în favoarea unui viitor mai bun pentru generaţiile următoare”, transmit organizatorii.

Acțiunea de împădurire are loc sâmbătă, 29 martie, și poate participa orice doritor.

sursa: citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza..