miercuri, 18 ianuarie 2012

Un grup de protestatari clujeni se află acum la Prefectură pentru a depune "Proclamaţia de la Cluj"

În urmă cu câteva ore, un grup de protestatari clujeni au ajuns la Prefectură unde vor să depună "Proclamaţia de la Cluj", un document care a fost citit în cadrul protestului de aseară de către Viorel Luca, fost revoluţionar.
"Vrem un municipiu liber de dictatura portocalie. Nu mai recunoaştem autoritatea structurilor administrative conduse de politicienii Puterii, deoarece aşa-zisele strategii zmislite la Palatul Cotroceni profită de interesele vitale ale tuturor cetăţenilor din ţara asta. Maniera dictatorială şi mafiotă prin care sunt introduse aşa-zisele măsuri reformatoare prin ignorarea completă a instituţiei fundamentale a democraţiei, care este Parlamentul, precum şi anexarea Curţii Constituţionale la interesele imorale, perverse şi autocrate ale preşedintelui ţării, ne obligă să apelăm la toate forţele democratice şi responsabile româneşti, la societatea civilă, dar şi la toate instituţiile statului, să ia atitudine fermă împotriva actualei clase politice conducătoare, pentru a evita colapsul definitiv al României", se arată în "Proclamaţia" citită de Viorel Luca.

Daniel Mihiş, unul dintre liderii manifestaţiilor de la Cluj, a anunţat că nu va fi prezent diseară în Piaţa Unirii în semn de protest faţă comportamentul huliganilor şi a vandalizării statuii lui Matei Corvin.

sursa: ziuadecj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza..